- 18 oktober 2019
- Door MARIE VERHULST
- | 4 min. leestijd
Duurzaamheid en ecologie vormen centraaL thema van horeca expo ‘19
Al meer dan dertig jaar is Horeca Expo dé totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Van 17 t.e.m. 21 november zullen weer tal van professionelen afzakken naar Flanders Expo in Gent. Meer dan 640 exposanten en 3.000 merken zullen hun innovaties en diensten in de kijker plaatsen. Daarnaast kunt u zich ook laten inspireren dankzij culinaire wedstrijden, seminaries en events.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.