- 29 november 2017
- | 3 min. leestijd
Correct labelen voor een naadloze voedselveiligheid
De houdbaarheid van voedsel is beperkt. Om op elk moment steeds de volledige controle over de voedselveiligheid in uw keuken te hebben, wordt er gebruikgemaakt van voedseletiketten en de HACCP-wetgeving. Universele regels zorgen ervoor dat deze gemakkelijk toepasbaar en controleerbaar zijn. Er wordt steeds meer ervoor geopteerd om etiketten meteen met alle info te printen. Ook allergieën worden steeds belangrijker bij voedselstickers in uw keuken.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.