- 06 juni 2019
Pasta met citroenricotta
Pasta met citroenricotta Frisse pasta met citroenricotta INGREDIËNTEN (4 personen) • 250 g ricotta • 12 pl courgette (lang) • 200 g pasta • 40 g Bresc Parrillada Aio e Lemone • 20 g Bresc Freshly chopped onion • 20 g Bresc Freshly chopped Spanish garlic • 20 st Bresc Cherry tomatoes garlic parsley • peper en zout BEREIDINGSWIJZE Kook de pasta af. Snijd de courgette in de lengte in dunne plakken. Gril de plakken courgette. Zweet de vers gehakte ui en knoflook licht aan in de eigen olie. Voeg de ricotta en Parrillada Aio e Lemone toe en verhit dit. Voeg de gekookte pasta toe en verwarm dit goed door. Breng op smaak met peper en zout. Garneer met de gegrilde courgette en cherrytomaatjes.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.