Pasta met citroenricotta  

Pasta met citroenricotta

Pasta met citroenricotta Frisse pasta met citroenricotta INGREDIËNTEN (4 personen)    • 250 g ricotta     • 12 pl courgette (lang)    • 200 g pasta     • 40 g Bresc Parrillada Aio e Lemone      • 20 g Bresc Freshly chopped onion    • 20 g Bresc Freshly chopped Spanish garlic    • 20 st Bresc Cherry tomatoes garlic parsley    • peper en zout BEREIDINGSWIJZE Kook de pasta af. Snijd de courgette in de lengte in dunne plakken. Gril de plakken courgette. Zweet de vers gehakte ui en knoflook licht aan in de eigen olie. Voeg de ricotta en Parrillada Aio e Lemone toe en verhit dit. Voeg de gekookte pasta toe en verwarm dit goed door. Breng op smaak met peper en zout. Garneer met de gegrilde courgette en cherrytomaatjes.

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.