- 11 september 2018
- | 4 min. leestijd
KLANTEN STELLEN ZELF HUN BORD SAMEN IN RESTAURANT VAN HAVENHUIS
De keuken van het prestigieuze Havenhuis in Antwerpen wordt uitgebaat door Compass Group. Medewerkers van het Havenbedrijf Antwerpen kunnen er elke middag eten in het selfservicerestaurant, waar keuze, duurzaamheid en gezondheid centraal staan. Daarnaast is het team ook verantwoordelijk voor de catering op alle evenementen in het gebouw en worden er op wekelijkse basis vipmaaltijden geserveerd.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.