- 28 maart 2018
Nieuwe infrastructuur, innovatie en expertise bij La Lorraine Bakery Group
Nieuwe infrastructuur, innovatie en expertise bij La Lorraine Bakery Group Nieuwe wind bij La Lorraine Bakery Group Er waait een nieuwe wind door de bake-off diepvriesafdeling La Lorraine van de maalderij- en bakkerijgroep La Lorraine Bakery Group (LLBG). Begin 2018 besloot het familiebedrijf het merk Dauphine te herdopen tot La Lorraine. De organisatie werd ook van binnenuit verstevigd. Zo is Filip Vanhaelewyn, al sinds 2008 actief binnen het bedrijf, aangesteld als General Manager Benelux Bakery Frozen om La Lorraine & Panescofood te leiden. Daarnaast trok LLBG Pascal Cnudde, voorheen Benelux Director bij Danone Professional, aan als Foodservice Manager Belux Bakery Frozen. Aan de productie wijzigde er niets. Naast een nieuwe naam en werkkracht investeert LLGB ook volop in infrastructuur. Daar getuigt het nieuwe 43 meter hoge magazijn in Erpe-Mere van. In het magazijn is er plaats voor zo’n 27.000 paletplaatsen. Dit volautomatische hoogbouwmagazijn is de eerste stap in ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.