Nieuwe infrastructuur, innovatie en expertise bij La Lorraine Bakery Group  

Nieuwe infrastructuur, innovatie en expertise bij La Lorraine Bakery Group

Nieuwe infrastructuur, innovatie en expertise bij La Lorraine Bakery Group Nieuwe wind bij La Lorraine Bakery Group Er waait een nieuwe wind door de bake-off diepvriesafdeling La Lorraine van de maalderij- en bakkerijgroep La Lorraine Bakery Group (LLBG). Begin 2018 besloot het familiebedrijf het merk Dauphine te herdopen tot La Lorraine. De organisatie werd ook van binnenuit verstevigd. Zo is Filip Vanhaelewyn, al sinds 2008 actief binnen het bedrijf, aangesteld als General Manager Benelux Bakery Frozen om La Lorraine & Panescofood te leiden. Daarnaast trok LLBG Pascal Cnudde, voorheen Benelux Director bij Danone Professional, aan als Foodservice Manager Belux Bakery Frozen. Aan de productie wijzigde er niets. Naast een nieuwe naam en werkkracht investeert LLGB ook volop in infrastructuur. Daar getuigt het nieuwe 43 meter hoge magazijn in Erpe-Mere van. In het magazijn is er plaats voor zo’n 27.000 paletplaatsen. Dit volautomatische hoogbouwmagazijn is de eerste stap in ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.