- 29 november 2017
Packo ijsaccumulator
Packo ijsaccumulator Een Packo ijsaccumulator: de beste oplossing voor het koelen van processen. IJswater wordt reeds verschillende jaren gebruikt voor het koelen van voedingsmiddelen en in de proceskoeling in het algemeen omdat ijswater heel snel grote hoeveelheden product kan koelen. In een ijsaccumulator kan er een grote hoeveelheid energie gestockeerd worden op een kleine oppervlakte. Deze compacte unit kan een grote hoeveelheid ijswater van 0.5 à 1°C produceren waardoor het product nooit kan bevriezen en is ideaal in combinatie met alternatieve energie (batterij). IJswater, als koelmiddel, wordt voornamelijk gebruikt in de voedings- en drankenindustrie, in bakkerijen, grootkeukens, en zo verder. Meer info over de Packo ijsaccumulator vind je op www.packocooling.com
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.