Sander Van de Walle wint Eerste Kok van België 2019  

Sander Van de Walle wint Eerste Kok van België 2019

Sander Van de Walle wint Eerste Kok van België 2019 Andy De Brouwer is Eerste Maître d’hôtel van België 2019 De Prijs Prosper Montagné wordt jaarlijks georganiseerd door Club Prosper Montagné en is een culinair topconcours waarbij op zoek wordt gegaan naar ‘s lands beste talent in de keuken. Sander Van de Walle, sous-chef van restaurant Sel Gris in Duinbergen, sleepte de titel ‘Eerste Kok van België 2019’ in de wacht. Bij de maîtres d’hôtel ging de titel naar Andy De Brouwer van restaurant Les Elleveurs in Halle. Beide finales en de proclamatie vonden in het bijzijn van Vlaams minister van Toerisme Ben Weiyts plaats in hotel- en toerismeschool Spermalie te Brugge. Elke finalist heeft 3 gerechten klaargemaakt: als voorgerecht een warme en koude bereiding van Sint-Jakobsvrucht met quinoa, koriander en aardpeer, als hoofdgerecht lamsrug, -schouder en één soort orgaanvlees met sjalot, champignons, ras-el-hanout en knolselder en als nagerecht flan van chocolade met mango, ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.